Є кілька різновидів протеїну і дуже важливо вибрати той, який дійсно підходить для схуднення. В залежності від вмісту білка та швидкості його засвоювання організмом, протеїни поділяються на кілька груп:
казеїни,
сироваткові концентрати, ізоляти та гідролізати.
Найчастіше для боротьби із зайвою вагою
використовують
ізолят протеїну(ізольований білок). Виготовляють даний продукт з молочної сироватки, яку ретельно очищають від жирів і вуглеводів, тож у своєму складі він містить майже чистий білок (близько 90%), який повністю засвоюється організмом людини вже через півгодини.
Таким чином ізолят протеїну допомагає отримати необхідний організму об'єм білка без підвищення калорійності раціону. Жодна інша дієта із вживанням білкової їжі не здатна на таке.
Ізолят ідеально підходить для перекусів, надає відчуття ситості, а також покращує метаболізм: підвищує швидкість спалювання власних жирів, перетворення в енергію вуглеводів та виведення за межі клітинних структур продуктів розпаду.
Його вживання після тренування забезпечує відновлення всіх м'язів і їх повноцінне насичення амінокислотами.
Окрім цього, він позитивно впливає на функціонування імунної системи, активізуючи її, та підвищуючи стійкість організму до різних інфекцій.
Тож ізольований білок ефективно і досить швидко зменшує жирові відкладення на боках, животі та стегнах, зберігаючи при цьому в цілості м'язову тканину, що подарує вам не тільки стрункість, а й плавні контури тіла.